Sex med læreren sex anonser En lærer i årene fra Innherred hadde sex med den 14 år gamle eleven i storefri. Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke, så  Mangler: anonser. Nå er han dømt til 6 måneders fengsel, og må betale 80 kroner i erstatning til elevene. Ungdomsskolelæreren innrømmer at han brukte storefri til å ha samleie . Han skal også ha hatt sex med jenta på flere overnattingsturer blant.

'+e.title+"

Sex med læreren sex anonser Men noen absolutte regler er vel vanskelig å ha. Hun ble også innlagt for behandling etter episoden. Hvis man lover gull og grønne skoger og bare prater piss og får seg noe på den måten, er det uansett tvilsomt moralsk sett, uavhengig av konteksten man møtes i, mener jeg.

Mannen innrømmet å ha hatt sex med henne i storefri og på flere overnattingsturer. Jeg ser noe galt.

Nei, det er IKKE greit at en lærer har sex med en elev. Det er uetisk. Kommer det ut, vil lærern ha t stygt rykte på seg for alltid. Jeg må si jeg blir. Jeg hadde sex med den kvinnelige læreren min, men en annen mannlig lærer fersket oss. Han presser meg med å fortelle om det til ledelsen hvis jeg ikke, så  Mangler: anonser.

Læreren ved Porsgrunn videregående som har tilstått å ha hatt sex med en 18 år gammel elev han var kontaktlærer for, er dømt til dager i.

LÆRER , ELEV - Lærer hadde sex med elev (14)

Det er for jævlig å tenke på at en mann på 30 har hadd sex med 14 og 15 åringer!! Men hadde det vært en kvinnelig lærer på 30 som 'forførte' en gutt på Læreren ved Porsgrunn videregående som har tilstått å ha hatt sex med en 18 år gammel elev han var kontaktlærer for, er dømt til dager i. Ungdomsskolelæreren innrømmer at han brukte storefri til å ha samleie . Han skal også ha hatt sex med jenta på flere overnattingsturer blant.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail